Piec Gnocchi
Pieczenie Gnocchi wymaga ok. 35 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 351 kalorii. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka kiełbasy luzem, sos spaghetti, ser mozzarella i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Sprawdza się jako danie główne. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Gnocchi Bolognese Bake, Gnocchi & tomato bake, oraz Gnocchi i pieczenie klopsików.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodaj gnocchi, i gotować do miękkości, 5 do 8 protokół.
Tymczasem, pokruszyć kiełbasę na patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać, aż równomiernie rumiane.
Odcedzić tłuszcz i wymieszać z sosem spaghetti.
Zdjąć z ognia i dokładnie wymieszać w gotowanym gnocchi i połowę sera mozzarella.
Przełożyć do naczynia żaroodpornego.
Posypać pozostały ser na wierzchu.
Piec przez 15 do 20 minut w nagrzanym piekarniku, aż ser się rozpuści i sos będzie bąbelkowy.