Pico de Gallo
Pico de Gallo może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury Hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 50 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 27 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Jeśli masz liście kolendry, do 3 jalapenos, limonka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 96%. Spróbuj Pico De Gallo, Pico de Gallo, oraz Pico De Gallo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Pokroić w równe ilości cebulę i pomidora. Z grubsza posiekaj kolendrę.
Pokrój 1 lub 2 jalapenos na pół. Łyżką zeskrobać nasiona. (Jeśli lubisz ostre rzeczy, pozostaw w niektórych białych błonach.) Kostki jalapenos bardzo drobno; chcesz odrobinę ciepła i smaku jalapeno, ale nie chcesz powodować żadnych pożarów. Teraz Wrzuć cztery składniki do miski.
Limonkę pokroić na pół i wycisnąć sok z połowy limonki miski.
Posypać solą i wymieszać do połączenia. Pamiętaj, aby spróbować pico de gallo i dostosować przyprawy, dodając sól lub więcej pokrojone w kostkę jalapeno w razie potrzeby.