Picie w sezonie: Margarita Jeżynowa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać picie w sezonie: Margaritan jeżyny spróbować. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 1 i kosztuje 63 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 153 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 589 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Udaj się do sklepu i odbierz limonkę, Cointreau, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Picie w sezonie: kumkwat Margarita, Picie w sezonie: Concord Martini, oraz Picie w sezonie: jagody + Bourbon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać sól na talerz w równej warstwie. Przetrzyj plasterek limonki wokół zewnętrznej krawędzi szkła, a następnie obróć krawędź szkła w soli, aż cała krawędź zostanie pokryta solą. Odstawić.
Na dnie shakera koktajlowego zmiażdż jeżyny, aż do całkowitego zmielenia.
Dodaj sok z limonki, tequilę, Contreau i nektar z agawy do smaku. Napełnij shaker lodem i dobrze wstrząsaj przez około 10 sekund.
Dodaj 1 dużą kostkę lodu do solonej szklanki. Używając mini Sitka o drobnej siatce oprócz Sitka koktajlowego, wlej Margaritę do szklanki.
Udekoruj kilkoma jeżynami na szaszłyku.