Picadillo Paella Z Kurczaka
Przepis Picadillo Chicken Paellan jest gotowy w około 1 godzinę i 20 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników europejskiej żywności. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 811 kalorii, 68g białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Mieszanka regularnego ryżu, grochu, udek z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać rodzynki, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding ryżowy z rodzynkami i cynamonem jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chicken Picadillo, Patelnia Paella Mixta (Paella z owocami morza i mięsem), oraz Chicken Picadillo Enchiladas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. Spray 13x9-cala (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z gotowania sprayu.
W naczyniu do pieczenia wymieszaj ryż, kiełbasę, rodzynki, pomidory, bulion i kurkumę. Ułóż udka i udka z kurczaka na wierzchu; naciśnij na mieszankę ryżową.
Kurczaka posypać sezonowaną solą i papryką.
Przykryć folią; piec 30 minut. Odkryć; piec około 30 minut dłużej lub do momentu wchłonięcia płynu i sok z kurczaka jest jasne, gdy najgrubsza część jest cięta do kości (180F). Wymieszać z groszkiem.