Pianki Pokryte Czekoladą

Pianki Pokryte Czekoladą
Need a bezglutenowa, bezmleczna i przyjazna dla fodmap przystawka? Czekolada pokryte pianki może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 231 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 17%. Spróbuj Pianki Pokryte Czekoladą, Pianki Jagodowe Pokryte Czekoladą, oraz Pianki Kokosowe Pokryte Czekoladą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić czekoladę w szklanej lub ceramicznej misce w kuchence mikrofalowej w 30-sekundowych odstępach, mieszając po każdej przerwie. Nie przegrzać lub czekolada będzie przypalić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Zanurz pianki w czekoladzie za pomocą wykałaczki lub widelca, aby je utrzymać.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
CzekoladaCzekolada
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
3
Umieść na woskowanym papierze lub folii aluminiowej i zamrozić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Pianki pozostawić w temperaturze pokojowej przez 5 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn