Pianka cukiniowa - - - Spuma di Zucchine

Pianka cukiniowa - - - Spuma di Zucchine
Pianka z cukinii - - - Spuma di Zucchine może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 501 kalorii, 16G białka, oraz 45 g tłuszczu. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 2,27 zł za porcję. Jeśli masz oliwę z oliwek plus 4 łyżki, liście bazylii, do 8 cukinii, aby uzyskać 2 funty i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Spuma di Mortadella con Salsa di Ciliegie: Pianka wieprzowa z sosem wiśniowym, Cukinia " a scapece "(pikantna smażona cukinia), oraz Torta di Riso e Zucchine (Crostata z ryżu i cukinii.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieścić cukinię na blasze do pieczenia, wyciąć bok w dół. Ułożyć ząbki czosnku wokół cukinii, skropić oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Piecz w piekarniku 40 minut, aż cukinia poczernieje w niektórych miejscach i czosnek jest złoty brąz. Pozostawić do ostygnięcia i wyjąć skórki z ząbków czosnku. W misce robota kuchennego, połączyć cukinię, czosnek, Parmigiano-Reggiano, sok z cytryny, skórki i śmietany i procesu do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Dodaj bazylii, proces przez 15 sekund i wyjąć do schłodzonej misce. Przechowywać w lodówce 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Aby służyć, umieść 3 łyżki stołowe na środku każdego z 4 talerzy i posyp młodą rukolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
5
Skropić pozostałym olejem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn