Piana morska III
Sea Foam III może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 12 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 159 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Jeśli masz pod ręką wodę, białka, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Pieczone przegrzebki morskie z chrupiącą polewą bezglutenową, Pianka cukiniowa - - - Spuma di Zucchine, oraz Mocha Semifreddo z gorącą pianką mleczną.
Instrukcje
W średnim garnku połącz cukier, wodę, sól i śmietanę tarter. Przykryć mieszaninę i gotować 5 minut.
Odkryj garnek po upływie 5 minut gotowania, przetrzyj boki garnka wilgotną szmatką. Kontynuuj gotowanie, aż mieszanina osiągnie twardą fazę kulki.
Wlać mieszaninę na sztywno ubite białka i wymieszać z wanilią. Kontynuuj bicie, aż cukierek zachowuje swój kształt po upuszczeniu z łyżki. Upuść mieszaninę łyżkami na papier woskowy, pozostaw do ostygnięcia.