Piadini z jabłkami, miodem i serem pleśniowym
Piadini z jabłkami, miodem i serem pleśniowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 379 kalorii, 8G białka, oraz 23G tłuszczu. Na 2,85 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, oliwę z oliwek, gotowe ciasto do pizzy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%. Spróbuj Rodzynkowe Crostini z serem pleśniowym i jabłkami, Surówka z sera pleśniowego z jabłkami i orzechami włoskimi, oraz Kotlet schabowy z serem pleśniowym z jabłkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rdzeń i pokroić jabłka. Jeśli nie używasz natychmiast, wyciśnij sok z cytryny, aby zapobiec przebarwieniom.
Umyć i z grubsza rozerwać frisee do salaterki.
Skropić oliwą z oliwek, sokiem z 1 cytryny, 1 łyżką miodu, solą i pieprzem. Odłogowanie
Ciasto do pizzy podzielić na 4 części. Na posypanej mąką desce rozciągnij i rozwałkuj ciasto na cienkie dyski za pomocą wałka do ciasta. Ciasto może być również rozciągane ręcznie, ale walcowanie daje cieńszą skórkę. Spłaszczone ciasto zalać oliwą z oliwek i ułożyć na bardzo gorącym, rozgrzanym grillu. (można to zrobić w pomieszczeniach na żeliwnej patelni grillowej. Ustaw palniki na średnie, średnie i upewnij się, że podgrzewasz patelnię.) Gdy zobaczysz, że bąbelki unoszą się na powierzchnię, Odwróć ciasto. Powinien być lekko rumiany Na spodzie.
Umieść 1 łyżkę miodu i 1 uncję sera pleśniowego, do smaku, na wierzchu skorupy. Zamknij grill i poczekaj, aż ser się rozpuści. Kiedy jest ładny i lepki, zdejmij go z grilla i top z chłodną sałatką i jabłkami. Powtórzyć z pozostałym ciastem i składnikami. Złóż go, jedz i ciesz się.