Philly Cheesesteak Pizza
Philly Cheesesteak Pizza może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na $2.9 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 422 kalorie, 26g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka ciasta do pizzy, mąki kukurydzianej, stek z boku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mąkę kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Placek Z Mąki Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grill Philly Cheesesteak Pizza, Tradycyjna Pizza Philly Cheesesteak, oraz Łatwy Philly Cheesesteak Pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kamień do pizzy lub ciężką blachę do pieczenia w piekarniku. Rozgrzej piekarnik do 500 (zachowaj kamień lub blachę do pieczenia w piekarniku).
Podgrzać dużą patelnię żeliwną na średnim ogniu.
Stek posypać 1/2 łyżeczki pieprzu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj stek na patelni; gotować 4 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Wyjąć z patelni; odstawić 5 minut.
Stek pokroić w poprzek ziarna na bardzo cienkie plastry.
Podczas gotowania steku umieść ciasto w średniej misce zabezpieczonej przed kuchenką mikrofalową pokrytej sprayem do gotowania. Pokrywa i kuchenka mikrofalowa na MEDIUM (50% mocy) przez 45 sekund.
Rozwałkuj ciasto w 14-calowe koło na mące; przekłuj obficie widelcem. Ostrożnie wyjąć kamień pizzy z piekarnika i posypać mąką kukurydzianą. Ułóż ciasto na kamieniu do pizzy.
Piec w 500 przez 10 minut lub aż rumiane i chrupiące.
Podczas pieczenia skorupy, powrót patelni do średnio wysokiego ciepła.
Dodać olej; zawirować do herbu.
Dodaj cebulę i paprykę; smażyć 3 protokół.
Dodać czosnek; podsmażyć 2 protokół.
Dodaj stek; smażyć 30 sekund lub do dokładnie ogrzanego.
Wyjąć z ognia; wymieszać pozostałą 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu i sosu sojowego. Ułóż mieszaninę steków na skorupie.
Mleko i Mąkę połączyć w szklanej miarce o pojemności 4 filiżanek; wymieszać trzepaczką do uzyskania gładkiej konsystencji. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 2 minut lub do zgęstnienia, mieszając co 30 sekund. Wymieszać z serem i pozostałymi składnikami.
Mieszanka serowa mżawka nad pizzą.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto