Sernik PHILLY Brownie może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1438 kalorii, 20g białka, oraz 91 g tłuszczu. Ten przepis służy 5 i kosztuje $2.95 za porcję. Jeśli masz mieszankę brownie, krem knudsen, półsłodką czekoladę Piekarską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 5 minut. Z łyżeczką wynik 27%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Sernik PHILLY OREO, Philly Cheesecake Brownies, oraz Philly Cheesecake Sloppy Joes dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Przygotować ciasto brownie zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; wlać do 13x9-calowy patelni spryskane sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Piec 25 min. lub aż góra jest błyszcząca, a środek prawie ustawiony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
W międzyczasie, beat twarożek, cukier i wanilia w dużej misce z mikserem do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Wanilia
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodać śmietanę; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietana
6
Dodać jajka, 1 na raz, mieszając na małej prędkości po każdym tylko do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
7
Na patelni dokładnie wlać masę serową na warstwę brownie. (Nadzienie przyjdzie prawie do góry patelni.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Piec 40 min. albo do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony. Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować boki; chłodny deser całkowicie. Przechowywać w lodówce 4 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Nóż
Patelnia
9
Czekoladę rozpuścić zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; skropić sernikiem. Przechowywać w lodówce 15 min. albo dopóki czekolada nie będzie jędrna.