PHILLY Bavarian Apple Torte
PHILLY Bavarian Apple Torte jest Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 296 kalorii. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 478 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 5 minut. Mieszanka mielonego cynamonu, masła, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 25%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Bawarski Tort Jabłkowy, Bawarski Tort Jabłkowy, oraz Bawarski Tort Jabłkowy.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 425 stopni F. Beat masło i 1/3 szklanki cukru w małej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste.
Dodać mąkę; dobrze wymieszać.
Rozłóż na dole i 1 cal w górę strony 9-calowej Springform pan.
Beat twarogu i 1/3 szklanki pozostałego cukru w tej samej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Dodać jajko i wanilię; dobrze wymieszać.
Rozłóż równomiernie na skórce.
Połączyć pozostałe 1/3 szklanki cukru i cynamon.
Dodaj do jabłek w dużej misce; wrzucić do herbu. Łyżka na warstwę twarogu; posypać migdałami.
Piec 10 min. Obniżyć temperaturę do 375 stopni F; kontynuować pieczenie 25 min. lub dopóki środek nie zostanie ustawiony. Cool on wire rack. Poluzuj torte z krawędzi patelni. Przykryć i przechowywać w lodówce 3 godziny przed podaniem. Resztki leku przechowywać w lodówce.