PHILADELPHIAÂ ® suflet czekoladowy
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 366 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 96 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jeśli masz czekoladę Piekarską, jajka, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Spróbuj PHILADELPHIA® 3-STEP® Sernik z białej czekolady, PHILADELPHIA® Sernik z białą czekoladą i truskawkami, oraz PHILADELPHIA® Tartlets Klonowo-orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°. rozpuść masło w dużym rondlu na małym ogniu. Zmiksować w mące i soli. Stopniowo dodawać mleko, stale mieszając. Gotować i mieszać, aż zgęstnieje.
Dodać serek śmietankowy, czekoladę i wanilię; gotować do całkowitego rozpuszczenia serka śmietankowego i dobrze wymieszać, często mieszając.
Zdjąć z ognia; odstawić. Ubić żółtka z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż gruby i cytrynowy kolor. Stopniowo dodawać cukier, dobrze mieszając po każdym dodaniu. Delikatnie wymieszać z serem śmietankowym; lekko ostudzić.
Ubij białka w dużej misce z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty; delikatnie wymieszaj z mieszanką serów śmietankowych.
Wlać do 1-1 / 2-qt. danie suflet lub danie zapiekanki. Z czubkiem łyżki, zrobić lekkie wgłębienie wokół górnej suflet, 1 cal od krawędzi naczynia, aby utworzyć cylinder.
Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy
Francuski można połączyć z Bordeaux, szampanem i białym bordo. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Cru Monplaisir Bordeaux Superieur z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![Cru Monplaisir Bordeaux Superieur]()
Cru Monplaisir Bordeaux Superieur
Wykonany z polerowanym stylem oferuje klasyczne Bordeaux aromaty śliwek, fig, grafitu, czarnej porzeczki i odrobiny dębu. Cabernet nadaje strukturę i jędrność jedwabistym taninom, kończy się umiarkowanie długo i świeży liściasty. Para z rozmarynem i tymiankiem duszone baranki lub krótkie żeberka hamburgery zwieńczone Gruyere.