PHILADELPHIA Quick Pasta Carbonara
PHILADELPHIA Quick Pasta Carbonara może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać parmezan, serek philadelphia, czosnek w proszku, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Szybki Makaron Carbonara, Pasta Carbonara ~ Quick & Simple, oraz Quick Carbonara dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól. Tymczasem, gotować i mieszać boczek na dużej patelni, aż chrupiące.
Usuń boczek z patelni z łyżką szczelinową; odcedzić na ręcznikach papierowych. Wyrzucić wszystkie, ale 2 łyżki. kapie z patelni.
Dodaj pozostałe składniki do zastrzeżonych kropli; gotuj na małym ogniu 3 do 5 min. lub do momentu całkowitego rozpuszczenia twarogu i dobrze wymieszania mieszanki, często mieszając.
Odcedzić makaron; umieścić w dużej misce.
Dodać sos z serem śmietankowym i boczek; lekko wymieszać.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 85 dolarów.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Jasny rubinowy kolor i oszałamiająca koncentracja zapachów. Eteryczne, owocowe, kwiatowe i balsamiczne nuty podkreślają świeżą elegancję. Nuty wiśni, wiśni, czereśni, wiśni morelowej, fiołka, mięty, anyżu, cynamonu. Cały jego blask wyraża się w podniebieniu z niezwykłą równowagą pomiędzy koncentracją kwasowości i elegancji. Powracają typowe nuty czerwonych owoców przedłużone przez słodkie taniny i doznania mineralne. Czysty, elegancki, trwały i delikatny.