PHILADELPHIA Quick Pasta Carbonara

PHILADELPHIA Quick Pasta Carbonara
PHILADELPHIA Quick Pasta Carbonara może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać parmezan, serek philadelphia, czosnek w proszku, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Szybki Makaron Carbonara, Pasta Carbonara ~ Quick & Simple, oraz Quick Carbonara dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Makaron ugotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól. Tymczasem, gotować i mieszać boczek na dużej patelni, aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
MakaronyMakarony
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Usuń boczek z patelni z łyżką szczelinową; odcedzić na ręcznikach papierowych. Wyrzucić wszystkie, ale 2 łyżki. kapie z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
3
Dodaj pozostałe składniki do zastrzeżonych kropli; gotuj na małym ogniu 3 do 5 min. lub do momentu całkowitego rozpuszczenia twarogu i dobrze wymieszania mieszanki, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
4
Odcedzić makaron; umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodać sos z serem śmietankowym i boczek; lekko wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SerowySos Serowy
BoczekBoczek
KremKrem

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 85 dolarów.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Jasny rubinowy kolor i oszałamiająca koncentracja zapachów. Eteryczne, owocowe, kwiatowe i balsamiczne nuty podkreślają świeżą elegancję. Nuty wiśni, wiśni, czereśni, wiśni morelowej, fiołka, mięty, anyżu, cynamonu. Cały jego blask wyraża się w podniebieniu z niezwykłą równowagą pomiędzy koncentracją kwasowości i elegancji. Powracają typowe nuty czerwonych owoców przedłużone przez słodkie taniny i doznania mineralne. Czysty, elegancki, trwały i delikatny.
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn