PHILADELPHIA Fruit Pizza

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj PIZZANA z owocami PHILADELPHIA. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 3334 kalorii, 18g białka, oraz 79 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1. Na 11,67 zł / porcja, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka stanie ciasteczka cukru, serek philadelphia, wanilia, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać serek można śledzić to danie główne z Kliny Deserowe Z Serem Śmietankowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj PHILADELPHIA Fruit Pizza, PHILADELPHIAn and Fruit-Topped RITZ, oraz PHILADELPHIA "Fruit Smoothie" sernik bez pieczenia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Line 12-calowa patelnia do pizzy z folią aluminiową Reynolds Wrap; spryskać sprayem do gotowania. Ułóż plastry ciasta cookie w pojedynczej warstwie na dnie przygotowanej patelni; naciśnij razem, aby całkowicie pokryć dno patelni.
Piec 14 min.; całkowicie fajne.
Odwróć skórkę ciastek na talerz; ostrożnie usuń folię. Obróć skorupę na talerzu.
Ubić serek śmietankowy, cukier i wanilię mikserem do wymieszania; rozprowadzić na skórce. Wierzch z owocami.
Nacisnąć konserwy przez sito, aby usunąć wszelkie grudki; wyrzucić naprężone ciała stałe.
Przetwory wymieszać z wodą aż do wymieszania; wymieszać z owocami. Przechowywać w lodówce 2 godziny.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Santa Margherita Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon