Pełnoziarnisty Linguine z fasolką szparagową, ricottą i cytryną

Pełnoziarnisty Linguine z fasolką szparagową, ricottą i cytryną
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj pełnoziarniste Linguine z fasolką szparagową, ricottą i cytryną. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 425 kalorii, 16G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 73 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać sól, oliwę z oliwek, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pełnoziarnisty Linguine z fasolką szparagową, ricottą i cytryną, 3-składnikowa zwęglona fasola szparagowa z Ricottanem i cytryną, oraz Linguine Pełnoziarniste Z Pesto Z Zielonego Groszku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Dodać makaron i gotować do miękkości, ale nadal twarde do ukąszenia, mieszając od czasu do czasu, o 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
3
Odcedzić makaron rezerwując 1 szklankę wody do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
4
Gorący makaron przełożyć do dużej miski i dodać ser ricotta. Rzucać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przez CiastoPrzez Ciasto
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Tymczasem na dużej, ciężkiej patelni rozgrzej oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodać fasolkę szparagową, czosnek, sól, i pieprz i saute przez 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)(duża Tuba)
7
Dodać 1 szklankę płynu do gotowania makaronu i kontynuować gotowanie do miękkości, o 4 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
8
Dodać makaron z ricottą na patelnię z fasolką szparagową i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Przez CiastoPrzez Ciasto
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Dodać pomidory i delikatnie wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
10
Przełożyć na talerz i udekorować skórką z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
11
Serw.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Magazyn