Pełnoziarnisty Linguine z fasolką szparagową, ricottą i cytryną
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj pełnoziarniste Linguine z fasolką szparagową, ricottą i cytryną. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 425 kalorii, 16G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 73 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać sól, oliwę z oliwek, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pełnoziarnisty Linguine z fasolką szparagową, ricottą i cytryną, 3-składnikowa zwęglona fasola szparagowa z Ricottanem i cytryną, oraz Linguine Pełnoziarniste Z Pesto Z Zielonego Groszku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać makaron i gotować do miękkości, ale nadal twarde do ukąszenia, mieszając od czasu do czasu, o 8 do 10 protokół.
Odcedzić makaron rezerwując 1 szklankę wody do gotowania.
Gorący makaron przełożyć do dużej miski i dodać ser ricotta. Rzucać, aby połączyć.
Tymczasem na dużej, ciężkiej patelni rozgrzej oliwę na średnim ogniu.
Dodać fasolkę szparagową, czosnek, sól, i pieprz i saute przez 4 protokół.
Dodać 1 szklankę płynu do gotowania makaronu i kontynuować gotowanie do miękkości, o 4 Więcej minut.
Dodać makaron z ricottą na patelnię z fasolką szparagową i wrzucić do połączenia.
Dodać pomidory i delikatnie wrzucić.
Przełożyć na talerz i udekorować skórką z cytryny.