Pełnoziarnisty Chleb Kukurydziany Klonowo-Żurawinowy
Pełnoziarnisty Klon-chleb kukurydziany żurawinowy jest Wegetariańskie chleb. Jedna porcja zawiera 306 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 9. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 9 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Jeśli masz sól, masło, złota mąka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Gofry Kukurydziane Z Szarpaną Wieprzowiną I Chutney Z Jabłek Klonowych {Pełnoziarniste}, Cranberry Maple Patelnia Cornbread, oraz Indyk szkliwiony żurawiną z farszem żurawinowo-kukurydzianym.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 191°. Spray 8-calowy kwadratowy patelni lub 9-calowy Okrągły patelni ciasto z gotowania sprayu. W dużej misce wymieszaj mąkę, mąkę kukurydzianą, proszek do pieczenia i sól.
W małej misce wymieszaj maślankę, stopione masło, syrop i jajka widelcem lub trzepaczką do wymieszania. Wymieszaj płynne składniki i żurawinę w suche składniki; mieszaj tylko do czasu, aż suche składniki zostaną zwilżone.
Piec 30 do 40 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Na 9 porcji pokroić w 3 rzędy po 3 rzędy.