Pełnoziarniste Snickerdoodles II
Need a deser wegetariański? Pełnoziarniste Snickerdoodles II może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 50 kalorii. Ten przepis służy 60 i kosztuje 5 centów za porcję. 29 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać sól, masło, jajko, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pełnoziarniste Snickerdoodles, Pełnoziarniste Snickerdoodles I, oraz Post rozdrobnione pszenne babeczki bananowo-rodzynkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce, cukier śmietankowy i masło lub margaryna do puszystego.
Dodać jajko i białko; dobrze ubić. Wymieszać razem mąki, soda, i sól; ubić do śmietany mieszaniny.
W małej misce, połączyć 2 łyżki cukru i cynamonu. Uformuj ciasto na kulki wielkości orzecha włoskiego i zwiń w cukrze cynamonowym.
Umieść 2 cale od siebie na nieczystych blach do pieczenia.
Piec w temperaturze 400 stopni F (205 stopni C) przez 8 do 10 minut. Ciasteczka będą nadmuchać i spłaszczyć podczas pieczenia. Fajne na stelażach z drutu.