Pełnoziarniste Gnocchi Z Kiełbasą I Szpinakiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pełnoziarnistego Gnocchi z kiełbasą i szpinakiem. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 70g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 2707 kalorii. Ten przepis służy 1 i kosztuje $12.37 za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz gnocchi gotowanie wody, ząbki czosnku, suszone na słońcu pomidory & bazylia kurczak kiełbasa, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gnocchi z kiełbasą i szpinakiem, Zupa Gnocchi, kiełbasa i szpinak, oraz Zupa Gnocchi, kiełbasa i szpinak dla podobnych receptur.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Gnocchi. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki). Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 14 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki)]()
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki)
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin. Dobrze komponuje się z mięsem i mięsnymi sosami makaronowymi, drobiem i twardymi serami.