Pełnoziarniste Bułeczki Z Dyni
Pełnoziarniste bułeczki z dyni mogą być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Na 45 centów za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 255 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś puree z dyni, staromodny płatki owsiane, mąkę z ciasta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pumpkin Spice Scones Tips + Tricks for MOIST Scones, Pełnoziarniste Bułeczki Truskawkowe, oraz Bułeczki Bez Ziarna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Linia 9-calowy plac ciasto pan z pergaminem i płaszcz lekko sprayem do gotowania.
Dynię, maślankę i żółtko ubić w małej misce, aż będzie gładkie; odstawić.
Zmielić owies w robocie kuchennym, aż utworzą Gruboziarnisty posiłek.
Dodać mąkę, brązowy cukier, proszek do pieczenia, przyprawa pumpkin pie, soda oczyszczona i 1/2 łyżeczki soli i pulsować aż do połączenia.
Dodać masło i pulsować, aż mieszanina wygląda jak dobry posiłek.
Dodać żurawinę i raz pulsować.
Dodaj mieszaninę dyni i pulsować, aż mieszanina owsa jest tylko zwilżona, 3 lub 4 impulsy. Ciasto wyjąć z miski procesora i delikatnie zagnieść, aż się połączy, ale nie przepracuje.
Delikatnie wcisnąć ciasto do przygotowanego ciasta patelni, więc jest około 7 cali i 3/4 cala grubości (to nie pójdzie aż do krawędzi).
Wierzch posypać cukrem turbinado.
Piec, aż Góra zacznie pękać i jest złoty i twardy w dotyku, 25 do 30 minut.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na patelni przez 10 minut, następnie wywinąć na deskę do krojenia i pokroić na 8 bułeczek.
Przenieś bułeczki do regału chłodzącego i pozostaw do ostygnięcia na 15 minut przed podaniem.