Pełnoziarnista brukselka, Squash i Ricotta Pizza

Pełnoziarnista brukselka, Squash i Pizza Ricotta mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 491 kalorii. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona dyni, mąkę, brukselkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć syropu z agawy, możesz podążać za tym daniem głównym z Skinny Berry Pie Milkshake jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Wycieczka po Chorwacji i "pizzan extra" (brukselka, orzech i Pesto Pizzan na pełnoziarnistej skórce), Twist and Sprout: brukselka z boczkiem Pizza, oraz Pizza Z Brukselki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać ciepłą wodę, miód i drożdże w miarce lub małej misce.
Odstawić, aż mała warstwa piany rozwinie się na górze, 3 do 5 minut. (Jeśli tak się nie stanie, wyrzuć i spróbuj ponownie z nowymi drożdżami.)
Mąkę i 1/2 łyżeczki soli ubić w średniej misce.
Dodać spienioną mieszaninę drożdży i oliwę z oliwek i wymieszać ze sztywną gumową łopatką. Uformuj ciasto w jednolitą kulkę na środku miski. Pamiętaj, aby zeskrobać i użyć dowolnego ciasta przyklejonego do boków. Na tym etapie ciasto będzie bardzo lepkie. Przykryj miskę szczelnie folią i trzymaj w ciepłym miejscu, aż ciasto podwoi się, około 2 godzin.
Lekko odkurzyć blachę do pieczenia mąką.
Posypać dużą ilość mąki na czystej, suchej powierzchni roboczej. Zeskrobać ciasto na mąkę i ugniatać przez kilka minut, pracując w wystarczającej ilości mąki, aby ciasto było mniej lepkie, ale nadal wilgotne w dotyku. Uformuj ciasto na 1, 2 lub 4 kulki, na dużą, średnią i małą pizzę.
Umieścić kulkę ciasta (s) na przygotowanej blasze do pieczenia. Przykryj luźno folią lub ręcznikiem do naczyń i pozostaw na 30 minut. Ciasto można następnie kształtować i gotować zgodnie z życzeniem lub dobrze zawijać i zamrażać do 1 miesiąca. Rozmrozić zamrożone ciasto w temperaturze pokojowej, kształt i gotować według uznania.