Pezette di Baccala z pesto cytrynowym: Pezette di Baccala con Pesto di Lemone

Pezette di Baccala z pesto cytrynowym: Pezette di Baccala con Pesto di Lemone
Jeśli masz około 48 godzin i 30 minut do spędzenia w kuchni Pezette di Baccala z pesto cytrynowym: Pezette di Baccala con Pesto di Lemone może być super bezmleczny i pescatarian przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 148g białka, 7G tłuszczu i w sumie 871 kalorii. Za $5.6 za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 4. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką filety baccala, sól, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 89%, co jest ogromne. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Baccala, Polpette di Baccalà, oraz Sałatka Baccala.

Instrukcje

1
Odcedź baccala i osusz, sprawdzając kości, ale pozostawiając nienaruszone kawałki skóry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dorsz SolnyDorsz Solny
2
Pokrój baccala na kawałki 3-calowe na 1-calowe i odłóż na bok. W średniej misce wymieszaj mąkę, wodę, proszek do pieczenia, 1 łyżeczkę soli i 2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, aż będzie bardzo gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Cp. CebulaCp. Cebula
Dorsz SolnyDorsz Solny
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
3
Na 6-calowej głębokiej patelni rozgrzej 1-litrowy olej do 370 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Zanurz bakalę w cieście i wrzuć do oleju, po 2 do 3 sztuk na raz, i smaż na złoty kolor ze wszystkich stron, około 6 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dorsz SolnyDorsz Solny
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
5
Wyjmij i osusz na ręcznikach papierowych. Podczas smażenia kawałków ćwiartka 3 cytryn i usuń nasiona. Posiekaj z grubsza i włóż do robota kuchennego z pozostałą 1/2 szklanki oliwy z oliwek, łyżeczką soli, cukru i pieprzu i zmiksuj, aż będzie gładka i gęsta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
6
Wlej pesto cytrynowe do miski. Gdy cała baccala zostanie ugotowana, podawaj natychmiast z ćwiartkami cytryny i sosem do maczania pesto cytrynowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
Dorsz SolnyDorsz Solny
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W48 hrs, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn