Petardy

Petardy
Petardy mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 58 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 241 kalorii. Jeśli masz chili, cebula w proszku, ocet jabłkowy i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Galaretki petardy, Philly Petardy, oraz Philly Petardy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść marchew w szklanym słoiku. W niereaktywnym rondlu zagotuj wodę, cukier, ocet jabłkowy, cebulę w proszku, nasiona gorczycy, sól i płatki chili. Gotować przez 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Gorącej Soli2 łyżeczki Gorącej Soli
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
RamięRamię
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Powoli wlewaj gorący płyn do trawienia na marchew, napełniając słoik do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Chili umieścić w słoiku. Pozostawić marchew do ostygnięcia przed uszczelnieniem. Przechowywać w lodówce przez 2 dni do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn