Petardowe Babeczki
Przepis petarda babeczki może zaspokoić Amerykański głód w około 15 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 316 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 15. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz babeczki, Płatek kokosowy Bakera, kawałki lukrecji i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Petardowe Babeczki, Petardowe Babeczki, oraz Babeczki Z Petardą Waniliową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść 1/2 szklanki kokosa w każdej z 2 oddzielnych plastikowych torebek. Odstaw Pozostałe kokosy na bok.
Dodaj niebieski barwnik spożywczy do kokosa w jednym worku i czerwony barwnik spożywczy do kokosa w drugim worku. Uszczelnij worki; wstrząśnij, aż kokosowy będzie równomiernie przyciemniony.
Mrożone babeczki z chłodnym batem. Wierzch z kokosem, delikatnie wciskając kokosa do chłodnego ubijaka, aby zabezpieczyć.
Włóż lukrecję do czubków babeczek.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Babeczki można łączyć z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "