Petarda Pieczona Zupa Dyniowo-Kokosowa

Petarda Pieczona Zupa Dyniowo-Kokosowa
Petarda pieczona dynia i zupa kokosowa może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 291 kalorii, 5G białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sól morską maldon, sos rybny, nasiona z dyni i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zupa Dyniowo-Kokosowa Pieczona Red Kuri, Pieczony czosnek szałwia Pesto zupa dyniowa z pikantnymi smażonymi pestkami dyni, oraz Zupa Dyniowo-Kokosowa.

Składniki

1501 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.szalotka bananowa w plasterkachszalotka bananowa w plasterkach1001 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.seler, umyć i pokroićseler, umyć i pokroić1( bakłażany)chilli, deseeded, grubo posiekanechilli, deseeded, grubo posiekane101 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.tosty deser kokosowytosty deser kokosowy4001 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 średnia lub duża czerwona cebula, pokrojona w kostkę1 średnia lub duża czerwona cebula, pokrojona w kostkę101 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.korzenie i łodygi kolendry, umytekorzenie i łodygi kolendry, umyte201 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.kolendra umytakolendra umyta1Batoniki toffi Heathpokruszone suszone Chillipokruszone suszone Chilli251 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesos rybny, Marka kałamarnicsos rybny, Marka kałamarnic201 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.świeży imbir, obranyświeży imbir, obrany12 3/4 szklanki całych migdałów, ze skórką i uprażonych1 łyżeczka ostrej papryki, jeśli to możliwe wędzonej1 łyżeczka ostrej papryki, jeśli to możliwe wędzonej1sticktrawa cytrynowa, grubo posiekanatrawa cytrynowa, grubo posiekana101 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.cukier palmowycukier palmowy1001 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 mała czerwona lub zielona papryczka jalapeno1 mała czerwona lub zielona papryczka jalapeno1001 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.żółty groszek przesiąknięty nocążółty groszek przesiąknięty nocą7001 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.świeża dynia, z grubsza pokrojona w kostkę( ze skórką naświeża dynia, z grubsza pokrojona w kostkę( ze skórką na8krewetki i żyłkiNasiona z dyniNasiona z dyni501 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.sałatka z rukoli, umytasałatka z rukoli, umyta8krewetki i żyłkiSól i świeżo popękany czarny pieprzSól i świeżo popękany czarny pieprz1szczyptaSzczypta soli morskiej MaldonSzczypta soli morskiej Maldon2Lsświeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)świeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia29
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn