Pesto ze szpinaku i rukoli
Need a bezglutenowa, pierwotna i wegetariańska przyprawa? Szpinak i rukola Pesto może być spektakularny przepis, aby spróbować. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 170 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka rukoli, wody, kawałków orzecha włoskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Pesto Z Rukoli Szpinakowej, Szpinak Linguine z pesto Orzechowo-rukolowym, oraz Burgery z Mozzarellanem i Pesto szpinakowo-Rukolowym.
Instrukcje
W robocie kuchennym lub blenderze połącz szpinak, rukolę, czosnek, sól, orzechy włoskie, ser, sok z cytryny i wodę. Proces aż do utworzenia pasty. Stopniowo mieszaj w oliwie z oliwek, w razie potrzeby dostosuj przyprawę do smaku.