Pesto z winogron, kurczaka i orzecha włoskiego

Pizza pesto z winogron, kurczaka i orzecha włoskiego może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 537 kalorii. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 144 fanów. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 35 minut. Jeśli masz kawałki orzecha włoskiego, kurczaka, ciasto na pizzę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać czerwone winogrona można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co nie jest takie super. Spróbuj Pizza z kurczakiem, czerwonymi winogronami i Pesto, Winogron, sera pleśniowego i pizzy orzechowej, oraz Wycieczka po Chorwacji i "pizzan extra" (brukselka, orzech i Pesto Pizzan na pełnoziarnistej skórce) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Ciasto do pizzy rozprowadzić równomiernie na patelni do pizzy.
Piec ciasto na pizzę w rozgrzanym piekarniku, aż lekko ugotuje się, około 8 minut.
Posmaruj pesto cienką warstwą, pozostawiając odsłonięte krawędzie.
Posypać serem mozzarella warstwą pesto; dodać kurczaka. Ułóż winogrona, pocięte bokiem do góry, wokół skorupy.
Posypać pizzę orzechami włoskimi i doprawić czarnym pieprzem.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser topi się, a dno skorupy jest lekko rumiane, około 10 minut.