Pesto Z Szałwii I Rukoli
Pesto z szałwii i rukoli jest bezglutenowe i pierwotne przyprawa. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 438 kalorii, 15g białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać liście rukoli, ząbki czosnku, orzechy włoskie i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 48 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Steki z szałwii i szczypiorku z sałatką z rukoli, Kurczak pieczony pergaminem z rukolą, szałwią i rozmarynem, oraz Pesto Rukola: Pesto Di Rucola dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać około 1 łyżka oleju na małej patelni na średnim ogniu.
Dodaj całe ząbki czosnku i smażyć, aż będą złote, o 5 protokół; nie pozwól, aby czosnek spalić lub stanie się gorzki.
Wlać czosnek i olej z patelni i odstawić na bok.Toast orzechy włoskie na patelni na średnim ogniu, aż złoty, 1 do 2 protokół.
Wyjąć orzechy włoskie z ognia.
Umieść rukolę, szałwię, orzechy włoskie i zarówno podsmażony i mielony czosnek w blenderze lub robocie kuchennym; pulse do mielenia składników.Po uruchomieniu maszyny lub podczas pulsowania robota kuchennego powoli wlewaj pozostały olej i mieszaj, aż składniki zostaną dobrze włączone.Zeskrobać mieszaninę do miski i wymieszać z serem. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Więcej przepisów na pesto na Food Republic: pietruszka i Pesto cytrynowe
Fasolka szparagowa z pistacjowym Pesto
Pikantna Kolendra-Pesto Migdałowe Marcona