Pesto Z Szałwii I Rukoli

Pesto Z Szałwii I Rukoli
Pesto z szałwii i rukoli jest bezglutenowe i pierwotne przyprawa. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 438 kalorii, 15g białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać liście rukoli, ząbki czosnku, orzechy włoskie i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 48 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Steki z szałwii i szczypiorku z sałatką z rukoli, Kurczak pieczony pergaminem z rukolą, szałwią i rozmarynem, oraz Pesto Rukola: Pesto Di Rucola dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać około 1 łyżka oleju na małej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj całe ząbki czosnku i smażyć, aż będą złote, o 5 protokół; nie pozwól, aby czosnek spalić lub stanie się gorzki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
3
Wlać czosnek i olej z patelni i odstawić na bok.Toast orzechy włoskie na patelni na średnim ogniu, aż złoty, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
CzosnekCzosnek
TostyTosty
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wyjąć orzechy włoskie z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
5
Umieść rukolę, szałwię, orzechy włoskie i zarówno podsmażony i mielony czosnek w blenderze lub robocie kuchennym; pulse do mielenia składników.Po uruchomieniu maszyny lub podczas pulsowania robota kuchennego powoli wlewaj pozostały olej i mieszaj, aż składniki zostaną dobrze włączone.Zeskrobać mieszaninę do miski i wymieszać z serem. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Więcej przepisów na pesto na Food Republic: pietruszka i Pesto cytrynowe
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Czosnek MielonyCzosnek Mielony
RukolaRukola
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
SerSer
CytrynaCytryna
Mięso MieloneMięso Mielone
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
6
Fasolka szparagowa z pistacjowym Pesto
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Orzechy PistacjoweOrzechy Pistacjowe
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
7
Pikantna Kolendra-Pesto Migdałowe Marcona
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
MigdałyMigdały
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Magazyn