Pesto Z Rukoli
Pesto z rukoli jest bezglutenowe i pierwotne przyprawa. Jedna porcja zawiera 574 kalorii, 14g białka, oraz 57 g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.01 za porcję. Jeśli masz rukolę, ząbki czosnku, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pesto Rukola: Pesto Di Rucola, Pesto Z Rukoli, oraz Pesto Z Rukoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać tosty orzeszki piniowe, sól i czosnek do tłuczku. Rozgnieść razem, aż będzie gładka.
Dodać parmezan i olej do mieszaniny. Mash razem, aż wszystkie składniki są połączone i gładkie.
Dodać rukolę do tłuczka. Rozgnieść razem, aż będzie gładka, za pomocą szpatułki, aby wyciągnąć składniki razem.
Wszystkie składniki dokładnie wymieszać.
Podawać na pełnoziarnistym makaronie penne.