Pesto Z Kolendry

Pesto Z Kolendry
Need a bezglutenowa, bezmleczna, paleolityczna i lacto ovo przyprawa wegetariańska? Pesto kolendra może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 217 kalorii, 4G białka, oraz 22g tłuszczu. 454 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Mieszanka kolendry, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik z 0%. Spróbuj TILAPIA z PESTO z kolendry (TILAPIAn A LA PLANCHA CON PESTO DE CILANTRO), Cilantro Pesto & Cilantro Yogurt Sauce, oraz Pesto Z Kolendry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać małą patelnię na dużym ogniu. Gdy patelnia jest gorąca, dodaj blanszowane migdały w jednej warstwie. Wymieszać drewnianą łyżką. Gdy migdały będą pachnące i zaczną brązowieć, usuń je z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały BlanszowaneMigdały Blanszowane
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
W robocie kuchennym, puls kolendry, migdały, cebula, chile, i sól, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Powoli dodawać olej: po uruchomieniu robota kuchennego powoli dodawać oliwę w stałym strumieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Dodaj więcej oleju w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
5
Czego nie użyjesz, możesz zamrozić. Ułóż tacę na kostki lodu folią i wypełnij poszczególne przestrzenie kostek pesto. Zamrozić i wyjąć z tacy na lód, włożyć do zamkniętej torby zamrażarki do wykorzystania w przyszłości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tacka Na Kostki LoduTacka Na Kostki Lodu
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn