Pesto z karczocha i orzechów sosny to bezglutenowe i pierwotne przyprawa. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 240 kalorii, 4G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Jeśli masz parmezan, liście estragonu, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pesto-farsz Karczochowy z pomidorami i orzeszkami piniowymi, Agnolotti z pieczonym brokułem i szpinakiem w sosie z maślanych orzechów piniowych, oraz Sałatka z karczocha, pomidora wiśniowego i fety z karczochem-Pesto Crostini dla podobnych receptur.