Pesto Wieprzowe Z Polentą
Wieprzowina Pesto z Polentanem to bezglutenowe i bezmleczne przyprawa. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 450 kalorii, 42g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na $5.69 za porcję, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz szpinak dla niemowląt, sól koszerną i pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Pesto Polenta Lasagna, Pesto Chicken Polenta Bites, oraz Ciasto Pesto Polenta z karmelizowaną cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść obramowaną blachę do pieczenia w dolnej trzeciej części piekarnika; rozgrzej do 450 stopni F. zrób pesto: Pulse pietruszki, bazylia,szalotki, cały czosnek, sos Worcestershire, Skórka z cytryny i sok z 1 cytryny w maszynce. Przy włączonym silniku dodaj 1/4 szklanki oliwy z oliwek. Przechowywać w lodówce 3/4 szklanki pesto na Risotto z Pesto i groszku. Okryć wieprzowinę 1/4 szklanki pozostałego pesto.
Pozostałe 1/2 szklanki pesto wymieszać w małej misce z 1 łyżką gorącej wody i pozostałym sokiem z cytryny; doprawić solą i pieprzem.
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać wieprzowinę i brązowy na całym, o 4 protokół.
Przenieść do gorącej blachy do pieczenia i piec, aż termometr rejestruje 145 Stopni F, O 15 protokół. Tymczasem gotuj polentę zgodnie z zaleceniami etykiety.
Podgrzać pozostałe 1/2 łyżki oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu.
Dodać pokrojony czosnek i gotować 1 minutę.
Dodaj szpinak, 3 łyżki mieszanki pesto i 1/4 szklanki wody; gotować, mieszając, aż zwiędną, 3 protokół. Pokroić wieprzowinę; podawać z polentą, szpinakiem i pozostałą mieszaniną pesto. Doprawić solą i pieprzem.
Tłuszcz 18 g (nasycony 4 G)
Zdjęcia Antonis Achilleos