Pesto Torta (Pasta Warstwowa)

Pesto Torta (Pasta Warstwowa)
Pesto Torta (warstwowy Spread) jest bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 322 kalorie, 5G białka, oraz 31 g tłuszczu. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz serek śmietankowy, pesto, pieczoną paprykę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co jest raczej złe. Spróbuj Warstwowe Pasty Do Sera Pesto, Torta warstwowa z szynką, Provolone, szpinakiem i ziołami, oraz Torta z serem jogurtowym z Pesto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Każdy blok twarogu pokroić wzdłuż. Wyłożyć patelnię z folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
2
Umieść jeden pasek twarogu między dwiema warstwami folii. Spłaszczyć ser wałkiem do ciasta, aż będzie taki sam rozmiar jak dno patelni bochenka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
SerSer
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
3
Na patelnię włożyć serek śmietankowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
4
Na serek rozprowadzić pesto (o grubości około 1/4 cala). Powtórz ten proces, aż wszystkie pesto i serek śmietankowy został użyty. Ostatnia warstwa powinna być twarogiem. Złóż folię na ostatniej warstwie i przechowywać w lodówce przez co najmniej 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
5
Kiedy będziesz gotowy do podania, delikatnie usuń tortę z patelni bochenkowej. Rozpakuj folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
6
Osuszoną, pieczoną czerwoną paprykę ułożyć na wierzchu tortownicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Czerwona PaprykaPieczona Czerwona Papryka
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn