Pesto Sausage Biscuit Bites

Pesto Sausage Biscuit Bites
Pesto kiełbasa Biscuit Bites może być tylko przyprawa szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 284 kalorie. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz ciasto biszkoptowe z maślanki, kiełbasę śniadaniową, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest solidne. Spróbuj Sausage Biscuit Bites, Kiełbasa Cheddar Biscuit Bites, oraz Biscuit Bites dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Naciśnij każdy herbatnik w 4-calowym okręgu na lekko posypanej mąką powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
3
Na wierzchu każdego biszkoptu rozprowadzić 1/2 łyżeczki pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
4
Umieść 1 kiełbasę na krawędzi każdego biszkoptu i rozwałkuj ciasto wokół kiełbasy.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
KiełbasaKiełbasa
CiastoCiasto
RolkaRolka
5
Każdą rolkę pokroić na 4 kawałki i ułożyć na blasze do pieczenia; posypać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciastka będą złociste i kiełbasa jest gotowane, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn