Pesto Rukola: Pesto Di Rucola
Pesto rukola: Pesto Di rukola może być tylko przyprawą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 233 kalorie. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz parmigiano-reggiano, pieprz, chleb i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z rukoli (Insalata di Rucola), Pesto Z Rukoli, oraz Pesto Z Rukoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć czosnek, anchois i kapary do miski roboczej robota kuchennego i pulsować, aż drobno posiekane.
Dodaj rukolę, ser, sok z cytryny i oliwę z oliwek i pulsuj, aż mieszanina zostanie całkowicie połączona i będzie konsystencją klasycznego pesto.
Dodać sól i pieprz, do smaku. Podawać, rozprowadzić na chlebie lub krakersach, lub wrzucić z makaronem.
Pozostałe pesto przenieść do hermetycznego pojemnika zabezpieczonego zamrażarką i zamrozić na okres do 1 miesiąca.