Pesto Miętowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj miętowego Pesto. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 242 kalorie, 4G białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, liście mięty, Skórka z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 27 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pesto Miętowe, Pesto Miętowe, oraz Pesto Miętowe.
Instrukcje
Umieść migdały na małej patelni na średnim ogniu. Tosty, aż pachnące i lekko rumiane, o 4 protokół.
Przenieś do robota kuchennego wyposażonego w stalowe ostrze.
Dodać miętowy czosnek i skórkę z cytryny do procesu spożywczego. Impuls, aż wszystko jest drobno posiekane, o 5 1-sekundowe impulsy, skrobanie w dół boki miski w razie potrzeby.
Po uruchomieniu robota kuchennego wlej olej przez rurkę zasilającą powolnym, stałym strumieniem. Przechowywać Robot żywności działa aż gładkie, zatrzymując się zeskrobać w dół boki miski w razie potrzeby.
Dodać fetę i sok z cytryny; pulse połączyć. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do tygodnia lub w woreczku z zamkiem błyskawicznym w zamrażarce do sześciu miesięcy.