Pesto Fasolka Szparagowa
Pesto fasolka szparagowa może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na przyprawy. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 164 kalorie, 2G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, ząbki czosnku, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fasolka Szparagowa Z Pistacjowym Pesto, Fasolka szparagowa z pesto orzechowym, oraz Chrupiąca fasolka szparagowa z Pesto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Bazylia, 1/4 szklanki orzechów pekan, oliwa z oliwek i następne 3 składniki w blenderze lub robocie kuchennym, aż będą gładkie, zatrzymując się, aby zeskrobać boki.
Usuń 1/2 szklanki pesto i rezerwy do innych zastosowań. Wrzucić gorącą fasolkę szparagową z pozostałym pesto; posypać pozostałą 1/4 szklanki orzechów pekan.
Uwaga: resztki pesto łyżką włożyć do szczelnego pojemnika; przechowywać w lodówce do 2 tygodni lub zamrażać do 3 miesięcy.