Pesto Crostini Z Pieczonym Pieprzem I Kozim Serem
Pesto Crostini z pieczonym pieprzem i kozim serem może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 21 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 21 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 12. Udaj się do sklepu i odbierz po przekątnej bagietkę z chleba, butelkowaną pieczoną paprykę, komercyjne pesto i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 14%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Kozi ser Crostini z Pesto i pieczoną czerwoną papryką, Pieczony Pieprz I Kozi Ser Crostini, oraz Pieczony makaron Pesto z czerwonej papryki z kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułożyć chleb na blasze do pieczenia; piec w temperaturze 400 przez 7 minut, obracając raz.
Każdy plaster posmarować 1/2 łyżeczki pesto. Wierzch równomiernie z pieczonym pieprzem i kozim serem. Broil 3 minut lub do lekko rumiane.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 46 dolarów.
![Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico]()
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
#5 Wine Spectator Top 100 2009 Castello di Brolio wyraża wyrafinowaną elegancję, która jest charakterystyczna tylko dla terroir z Brolio. Jest to "bezszwowe wino" osiągane poprzez wybór najlepszych winogron Brolio, dojrzewających w barriques, z długim fining w butelce, która zwiększa jego szlachetną elegancję. Sangiovese z niewielką ilością Cabernet Sauvignon i Merlotw tym zbiorze udało się wreszcie Sangiovese wyrazić swój maksymalny potencjał. Intensywny rubinowy kolor z odcieniami granatu, ma piękny złożony bukiet. Czekolada / kawa i przyprawy podniebienia, to posiadaelegancka zawartość taniny i trwałe wykończenie.Chianti Classico jest szczególnie doskonałe jako uzupełnienie dań głównych na bazie mięsa, takich jak porchetta allo spiedo, flaczki, bistecca alla fiorentina, smalec Colonnata, wędliny i finocchiona di cinta senese. Chianti Classico świetnie komponuje się również z pół-dojrzałym serem pecorino Toscano, crostini alla toscana i fagioli al fiasco. Wino powinno być podawane w temperaturze 60-65°F.