Pesto alla Genovese

Pesto alla Genovese
Pesto alla Genovese jest bezglutenowe i pierwotne przyprawa. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 271 kalorii, 6G białka, oraz 27 g tłuszczu. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz oliwę z oliwek, masło, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Linguine alla Genovese, Pesto Genovese Przepis, oraz Fettucine Al Pesto Genovese dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W robocie kuchennym, połączyć ząbki czosnku, świeże liście bazylii, świeżo tarty romano lub parmezan, oliwa z oliwek extra-virgin, i masło lub margaryna; wirować, aż gładka, skrobanie boki pojemnika w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
I Pomarańczowym PieprzemI Pomarańczowym Pieprzem
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn