Pesto alla Genovese

Pesto alla Genovese
Pesto alla Genovese jest bezglutenowe i pierwotne przyprawa. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 271 kalorii, 6G białka, oraz 27 g tłuszczu. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz oliwę z oliwek, masło, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Linguine alla Genovese, Pesto Genovese Przepis, oraz Fettucine Al Pesto Genovese dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W robocie kuchennym, połączyć ząbki czosnku, świeże liście bazylii, świeżo tarty romano lub parmezan, oliwa z oliwek extra-virgin, i masło lub margaryna; wirować, aż gładka, skrobanie boki pojemnika w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
I Pomarańczowym PieprzemI Pomarańczowym Pieprzem
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn