Pesto

Pesto
Pesto może być tylko przyprawa szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 292 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.46 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, sól koszerna, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. 15 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest super. Spróbuj Pesto & Cranberry Pulpety z indyka z sosem jogurtowym Pesto, Pasta con il pesto alla Trapanese (pesto pomidorowo-migdałowe), oraz Jak zrobić rozjaśnione Pesto: a dla kremowego Pesto z awokado z bazylią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Umieść orzechy włoskie, pignolis i czosnek w misce robota kuchennego wyposażonego w stalowe ostrze. Proces przez 15 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodaj liście bazylii, sól i pieprz. Po uruchomieniu procesora powoli wlewaj oliwę do miski przez rurkę zasilającą i przetwarzaj, aż pesto zostanie dokładnie przecierane.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Bazyliaświeża Bazylia
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
PieprzPieprz
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodaj parmezan i puree na minutę. Użyj od razu lub przechowuj pesto w lodówce lub zamrażarce z cienką warstwą oliwy z oliwek na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
ParmezanParmezan
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
5
Uwagi: powietrze jest wrogiem pesto. Do zamrażania zapakuj go w pojemniki z folią olejową lub folią z tworzywa sztucznego bezpośrednio na górze z wytłoczonym powietrzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
6
Aby oczyścić bazylii, usunąć liście, zawirować je w misce z wodą, a następnie obrócić je bardzo suche w przędzarce sałatkowej. Przechowuj je w zamkniętej plastikowej torbie z lekko wilgotnym ręcznikiem papierowym. Dopóki liście są suche, pozostaną zielone przez kilka dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazyliaBazylia
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Salad SpinnerSalad Spinner
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Torby ZiplocTorby Ziploc
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn