Pestka Dyni Pekan Kruchy

Pestka Dyni Pekan Kruchy
Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 1065 kalorii, 12g białka, oraz 64G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odebrać sody oczyszczonej, wody, orzechów pekan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 33 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikantne Pestki Dyni-Pecan Kruche, Puddingi z dyni na parze z twardym sosem z rumu Tennessee i kruchymi pestkami dyni, oraz Pestki Dyni Kruche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2
Połączyć cukier, wodę, masło i syrop kukurydziany w średniej wielkości garnku i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina jest bogaty bursztynowy kolor i cukierki termometr rejestruje 149°. bądź cierpliwy, może to potrwać do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Gdy termometr uderzy 149°, natychmiast wyjmij garnek z ognia i wymieszaj cynamon, cayenne i sodę oczyszczoną. Mieszanina energicznie pęcznieje i piana. Wymieszać w pestkach dyni i pekan. Natychmiast zeskrobać kruche na pergaminie wyłożonej blachy do pieczenia, rozłożenie go jak najwięcej z tyłu łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki DyniZielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki Dyni
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Posypać solą na gorąco kruche. Używając czystych opuszków palców, delikatnie wciśnij jak najwięcej kryształków soli do kruchego. To pomaga im trzymać raz kruche jest firma.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
5
Pozostawić kruche do całkowitego ostygnięcia, około 2 godzin, a następnie rozbić na duże odłamki. Kruchy będzie przechowywać do 3 tygodni przechowywane w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn