Pestka Dyni Pekan Kruchy

Pestka Dyni Pekan Kruchy
Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 1065 kalorii, 12g białka, oraz 64G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odebrać sody oczyszczonej, wody, orzechów pekan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 33 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikantne Pestki Dyni-Pecan Kruche, Puddingi z dyni na parze z twardym sosem z rumu Tennessee i kruchymi pestkami dyni, oraz Pestki Dyni Kruche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
2
Połączyć cukier, wodę, masło i syrop kukurydziany w średniej wielkości garnku i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina jest bogaty bursztynowy kolor i cukierki termometr rejestruje 149°. bądź cierpliwy, może to potrwać do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Gdy termometr uderzy 149°, natychmiast wyjmij garnek z ognia i wymieszaj cynamon, cayenne i sodę oczyszczoną. Mieszanina energicznie pęcznieje i piana. Wymieszać w pestkach dyni i pekan. Natychmiast zeskrobać kruche na pergaminie wyłożonej blachy do pieczenia, rozłożenie go jak najwięcej z tyłu łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona DyniNasiona Dyni
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Posypać solą na gorąco kruche. Używając czystych opuszków palców, delikatnie wciśnij jak najwięcej kryształków soli do kruchego. To pomaga im trzymać raz kruche jest firma.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Pozostawić kruche do całkowitego ostygnięcia, około 2 godzin, a następnie rozbić na duże odłamki. Kruchy będzie przechowywać do 3 tygodni przechowywane w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn