Pesce Per Due
Pesce Per Due może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 2 i kosztuje 10,44 zł / porcja. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 87g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 477 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz cytrynę, sól morską, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pesce Spadan All ' Isolana, Zuppa Di Pesce Zupa Rybna, oraz Gran Fritto di Pesce (smażone ryby).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
W misce, połączyć sól morską i białka i dobrze wymieszać. Mieszanka powinna czuć się jak mokry piasek.
Opłucz i osusz rybę. Wypchaj jamę ryby rozmarynem, łodyżkami pietruszki, czosnkiem i plasterkami cytryny.
Blachę do pieczenia posypać solą morską. Przyciąć kawałek papieru pergaminowego w kształcie branzino, dzięki czemu papier 1 cal większy dookoła niż ryby.
Umieść rybę na wyłożonej pergaminem tacy i przykryj mieszaniną soli, szczelnie pakując.
Umieść tacę w piekarniku i gotuj przez 17 do 19 minut. (Po zakończeniu sól powinna być złotobrązowa na brzegach.)