Pesce Per Due

Pesce Per Due
Pesce Per Due może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 2 i kosztuje 10,44 zł / porcja. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 87g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 477 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz cytrynę, sól morską, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pesce Spadan All ' Isolana, Zuppa Di Pesce Zupa Rybna, oraz Gran Fritto di Pesce (smażone ryby).

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W misce, połączyć sól morską i białka i dobrze wymieszać. Mieszanka powinna czuć się jak mokry piasek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Opłucz i osusz rybę. Wypchaj jamę ryby rozmarynem, łodyżkami pietruszki, czosnkiem i plasterkami cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4
Blachę do pieczenia posypać solą morską. Przyciąć kawałek papieru pergaminowego w kształcie branzino, dzięki czemu papier 1 cal większy dookoła niż ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Morszczuk EuropejskiMorszczuk Europejski
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
5
Umieść rybę na wyłożonej pergaminem tacy i przykryj mieszaniną soli, szczelnie pakując.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
(duża Tuba)(duża Tuba)
6
Umieść tacę w piekarniku i gotuj przez 17 do 19 minut. (Po zakończeniu sól powinna być złotobrązowa na brzegach.)
Składniki, których będziesz potrzebować
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia43
Magazyn