Pescado Gratinado con Camarones (Fish and Shrimp Au Gratin)

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Pescado Gratinado con Camarones (ryby i krewetki Au Gratin) spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 1003 kalorii, 83g białka, oraz 59G tłuszczu na porcję. Na $8.0 za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Mieszanka mleka, limonki, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 94 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Cazuela de Pescado al Coco Gratinada (Zapiekanka rybna i kokosowa al Gratin), Encocado de Pescado y Camarón (ryby i krewetki w sosie kokosowym), oraz Escabeche de Pescado (ryba marynowana lub marynowana) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby sos: w ciężkiej patelni na średnim ogniu, roztopić masło i podsmażyć cebulę i czosnek, aż będzie miękki.
Dodać mąkę i mieszać przez około 2 minuty.
Dodaj mleko i gotuj na średnim ogniu, stale mieszając, około 5 minut.
Dodać ser i mieszać, aż ser się rozpuści.Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. przyprawić rybę solą, pieprzem, kminkiem, papryką, cebulą w proszku i czosnkiem w proszku.
Umieść rybę w lekko nasmarowanych pojedynczych naczyniach do pieczenia. Top z krewetek i dodać sos na górze.
Każdy z nich posypujemy parmezanem.
Umieścić w piekarniku i piec przez około 8 do 10 protokół lub do bąbelków.
Wyjąć z piekarnika i podawać na ciepło z klinami limonki z boku.