Pescado En Salsa Verde (filety rybne w zielonym sosie)
Pescado En Salsa Verde (filety rybne w zielonym sosie) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.55 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 403 kalorie. Jeśli masz cebulę, filety z Lucjana, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Filetes de Pescado a la Veracruzana (filety rybne duszone z pomidorami, kaparami, oliwkami i ziołami), Salsa Verde (Włoski Zielony Sos), oraz Pollo Con Salsa Verde (Kurczak W Zielonym Sosie).
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Vin de Sandwich Pinot Noir Jimmy ' ego Johna. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.