Peruwiańskie ziemniaki z pikantnym sosem śmietanowym (Papas a la Huancaina)

Peruwiańskie ziemniaki z pikantnym sosem śmietanowym (Papas a la Huancaina)
Need a danie główne bezglutenowe i wegetariańskie? Peruwiańskie ziemniaki z pikantnym sosem śmietanowym (Papas a la Huancaina) mogą być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 664 kalorie, 23G białka, oraz 51 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.71 za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 102 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz ząbek czosnku, odparowane mleko, świeże habanero i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Ziemniaki z sosem serowym (Papas a la Huancaína), Ziemniaki z sosem Huancaína (Papan a la Huancaína), oraz Papas Chorreadas (ziemniaki z sosem śmietanowym) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść ziemniaki w dużym garnku i przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Gotować przez 30 minut lub aż nóż do parowania wsunie się do ziemniaków bez żadnego oporu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Ziemniaki odcedzić i lekko ostudzić. Ziemniaki pokroić w 1/2 cala rund i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
3
Połącz ser, odparowane mleko, olej, chile, czosnek i sok z limonki w blenderze i puree, aż będzie gładka. Sos powinien być kremowy i wylewany. Jeśli sos jest zbyt gęsty, dodawać wodę, 1 łyżkę na raz, aż sos zostanie rozcieńczony.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wiórków Kokosowych6 Uncji Wiórków Kokosowych
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Ułóż liście sałaty na półmisku i polej pokrojonymi ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
5
Polać ziemniaki sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
6
Dekoruj plastrami jajka na twardo i oliwkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciastka CielęceCiastka Cielęce
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
7
Dekoruj posiekaną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
8
Podawać schłodzone lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Magazyn