Peruwiańska Zupa Jagnięca
Peruwiańska zupa Jagnięca może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja zawiera 273 kalorie, 7G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 2,52 zł za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka kolendry, woda, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest spektakularne. Spróbuj Peruwiańskie Sudado De Pescado (Peruwiański Gulasz Rybny), Peruwiański krem z rosołu, oraz Aguadita (Rosół Peruwiański) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Opłucz jagnięcinę i włóż do garnka z wodą.
Dodaj squasha, marchew i seler. Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na wolnym ogniu przez pół godziny. Nie osłaniaj.
Skręć łodygi z pęczka kolendry. Umieścić w blenderze z 1 szklanką wody. Zmiksować do skroplenia.
Dodać ząbki czosnku, cebulę, paprykę czerwoną, kostkę bulionu; posiekać w blenderze. Nie upłynniać. Powinno być dość grube.
Wymieszaj mieszankę kolendry w oliwie z oliwek, aż cebula będzie przezroczysta.
Dodaj do garnka z piwem i gotuj na wolnym ogniu przez 15 minut.
Dodać ziemniaki i gotować na wolnym ogniu przez ostatnie 15 minut, lub aż ziemniaki będą miękkie. Doprawić do smaku solą.