Personal Polenta Pizza

Personal Polenta Pizza
Przepis osobisty Polenta Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 439 kalorii, 17g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.64 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i zbierz grzyby, sól, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pizza Osobista, Big Kahuna Personal Pizza, oraz Supreme Personal Pan Pizza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Olej dwa 8-lub 9-calowe okrągłe patelnie ciasto i linii DNA z kręgami pergaminu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
2
Włóż wodę, mąkę kukurydzianą, sól i przyprawy do dużego naczynia żaroodpornego do mikrofalówki lub miary 1-quart. Gotować na pełnej mocy przez 4 minuty. Dobrze wymieszać i gotować ponownie z dużą mocą przez 2 kolejne minuty. Ponownie wymieszać i gotować na dużej mocy przez kolejne 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya SazonGoya Sazon
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
3
Wyjąć z kuchenki mikrofalowej, wymieszać z opcjonalnym olejem i ubić łyżką, aż będzie całkowicie gładka. [Opcja bez mikrofali: gotować w średniej wielkości garnku na niskim, często mieszając, aż do bardzo grubego.]
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Rozłóż polentę równomiernie na dnie dwóch patelni. (Jeśli masz resztki, zachowaj je do innego użytku-lub zrób kolejną małą pizzę.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Dodatkowe Pestki SłonecznikaDodatkowe Pestki Słonecznika
5
Umieść patelnie w piekarniku i piecz przez 12 minut. Podczas gdy skorupa jest gotowanie, przygotować polewy i sos. Użyłam prostego sosu na bazie pasty pomidorowej (3 łyżki. pasta, 2 łyżki wody, czosnek, oregano, bazylia do smaku) bo chciałam coś gęstego a nie wodnistego. Można użyć ulubionego sosu spaghetti. Podsmaż warzywa lekko na patelni nieprzywierającej, aż cebula zacznie mięknąć. Po 12 minutach wyjmij skórki z piekarnika i odwróć je na dużą blachę do pieczenia, obok siebie. Powinny one spaść prosto z patelni z przyklejonym do nich pergaminem. Obrać pergamin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Smażona Cebula Z Serem CheddarSmażona Cebula Z Serem Cheddar
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Rozłóż każdą skórkę z sosem do pizzy (nie używaj zbyt dużo lub będą rozmoczone) i top z warzywami i kiełbasą wegańską.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do PizzySos Do Pizzy
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
7
Posypać posiekanym czosnkiem. Wróć do piekarnika na około 10 minut, aż polewy będą wyglądały na gotowe. Podnieś blachę do pieczenia ostrożnie za pomocą dużej szpatułki i dłoni–nie są wytrzymałe jak zwykła pizza, więc uważaj, aby nie pozwolić, aby polewy ślizgały się.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
8
Pokroić na 4 części i podawać.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje2
Ocena Zdrowia19
Magazyn