Personal Polenta Pizza

Personal Polenta Pizza
Przepis osobisty Polenta Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 439 kalorii, 17g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.64 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i zbierz grzyby, sól, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pizza Osobista, Big Kahuna Personal Pizza, oraz Supreme Personal Pan Pizza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Olej dwa 8-lub 9-calowe okrągłe patelnie ciasto i linii DNA z kręgami pergaminu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
2
Włóż wodę, mąkę kukurydzianą, sól i przyprawy do dużego naczynia żaroodpornego do mikrofalówki lub miary 1-quart. Gotować na pełnej mocy przez 4 minuty. Dobrze wymieszać i gotować ponownie z dużą mocą przez 2 kolejne minuty. Ponownie wymieszać i gotować na dużej mocy przez kolejne 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
3
Wyjąć z kuchenki mikrofalowej, wymieszać z opcjonalnym olejem i ubić łyżką, aż będzie całkowicie gładka. [Opcja bez mikrofali: gotować w średniej wielkości garnku na niskim, często mieszając, aż do bardzo grubego.]
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Rozłóż polentę równomiernie na dnie dwóch patelni. (Jeśli masz resztki, zachowaj je do innego użytku-lub zrób kolejną małą pizzę.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
5
Umieść patelnie w piekarniku i piecz przez 12 minut. Podczas gdy skorupa jest gotowanie, przygotować polewy i sos. Użyłam prostego sosu na bazie pasty pomidorowej (3 łyżki. pasta, 2 łyżki wody, czosnek, oregano, bazylia do smaku) bo chciałam coś gęstego a nie wodnistego. Można użyć ulubionego sosu spaghetti. Podsmaż warzywa lekko na patelni nieprzywierającej, aż cebula zacznie mięknąć. Po 12 minutach wyjmij skórki z piekarnika i odwróć je na dużą blachę do pieczenia, obok siebie. Powinny one spaść prosto z patelni z przyklejonym do nich pergaminem. Obrać pergamin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Rozłóż każdą skórkę z sosem do pizzy (nie używaj zbyt dużo lub będą rozmoczone) i top z warzywami i kiełbasą wegańską.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do PizzySos Do Pizzy
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
7
Posypać posiekanym czosnkiem. Wróć do piekarnika na około 10 minut, aż polewy będą wyglądały na gotowe. Podnieś blachę do pieczenia ostrożnie za pomocą dużej szpatułki i dłoni–nie są wytrzymałe jak zwykła pizza, więc uważaj, aby nie pozwolić, aby polewy ślizgały się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Pokroić na 4 części i podawać.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje2
Ocena Zdrowia19
Magazyn