Perski Fesenjun
Perski Fesenjun jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 287 kalorii, 25g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pastę z granatów, zmielone orzechy włoskie, połówki piersi kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Perska Herbata Miłości, Perskie Wypieki, oraz Dywan Perski dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę do miękkości, i szybko brązowy kurczaka ze wszystkich stron.
Wyjąć z patelni i odstawić.
Umieść zmielone orzechy włoskie w pozostałym oleju na patelni. Na średnim ogniu, gotować i mieszać 5 do 10 protokół, aż lekko rumiane.
Powrót cebulę i kurczaka na patelni z orzechami włoskimi, i wymieszać w pasty z granatów. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu 20 minut, mieszając od czasu do czasu, aż kurczak nie będzie już różowy, a soki będą jasne.