Perini Ranch Smażony Sum

Perini Ranch Smażony Sum
Perini Ranch smażony Sum wymaga ok. 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 549 kalorii, 43g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 3,43 zł za porcję. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pieprzu, soli, cayenne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mąkę kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Placek Z Mąki Kukurydzianej jako deser. Jest to dość drogie przepis dla fanów Południowej żywności. Jest dostarczany przez cookstr.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 63%. Podobne przepisy to Piekarnik Fried Ranch kalafior Bites z Dip Dean ' s Buffalo Ranch, Paski sumowe w stylu Buffalo z opatrunkiem Ranch, oraz Sum Smażony.

Instrukcje

1
Wlać 2 cale oleju do dużej patelni i podgrzać do 163°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Pokroić filety wzdłuż na kawałki do układania. W płytkiej misce połącz mleko, jajko i sól przyprawową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól SezonowanaSól Sezonowana
MlekoMleko
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Połączyć mąkę kukurydzianą, mąka, cayenne, czarny pieprz, sól, i czosnek w proszku w pie Płyta lub ciasto patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
4
Każdy filet z suma zanurzyć w mieszaninie jaj, a następnie zalać przyprawioną mąką kukurydzianą. Nadmiar potrząsnąć z ryby, następnie powoli wsunąć filety do gorącego oleju i smażyć przez około 6 minut, lub aż Sum wypłynie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SumSum
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
RybyRyby
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Pokroić w gruby kawałek, aby sprawdzić doneness. Ryby powinny być łuszcząco białe i gotowane przez całą drogę.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
6
Odcedzić na papierowych ręcznikach i podawać natychmiast.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
7
artykuł var
8
Typ_27_data = {};
9
artykuł
10
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia35
Magazyn