Pergaminowy Halibut z Pesto, cukinią i marchewką

Pergamin pieczony Halibut z Pesto, cukinia i marchew może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 276 kalorii, 33g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 6,25 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz komercyjne pesto, wino, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Halibut I Shimeji Zapiekane W Pergaminie, Łatwy Pergaminowy Halibut, oraz Halibut I Shimeji Zapiekane W Pergaminie.
Instrukcje
Postępuj zgodnie ze wskazówkami na pergamin w kształcie serca pakiet poniżej.
Rozwiń pergamin serce, i płaszcz lekko sprayem do gotowania, pozostawiając 2-calowy granicy ungreased na krawędzi.
Umieścić filet z jednej strony tak, że dotyka krotnie, ale nie ungreased granicy.
Rozłóż 1 łyżkę pesto na filecie; top z 1/4 szklanki marchewki i 1/4 szklanki cukinii.
Posypać jedną czwartą soli i pieprzu.
Filet skropić 1 łyżeczką oleju i 1 łyżeczką wina.
Fold papieru; krawędzie uszczelnienia z wąskimi fałdami. Powtórz z pozostałym pergaminem, rybami i warzywami.
Umieść paczki na blachach do pieczenia.
Piec w 450 przez 15 minut lub do puffy i lekko rumiane. Aby służyć, otwórz paczki i przenieś filety z polewą warzywną na talerze; wlej soki na wierzch. Lub podawać bezpośrednio w paczkach; ostrożnie przenosić na talerze i przebijać każdy, aby umożliwić ucieczkę pary.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Maysaran Arsheen Pinot Gris. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.