Perfect Pottickers
Perfect Pottickers to chiński przepis, który służy 35. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 47 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. 358 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka owijek wonton, musztarda, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Spróbuj Pottickers, Pottickers, oraz Pottickers dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F.
Połącz pierwsze 11 składników w średniej wielkości misce do mieszania (wieprzowina przez cayenne). Odstawić.
Aby uformować pierogi, wyjmij 1 wonton opakowanie z opakowania, przykrywając Pozostałe wilgotną szmatką.
Posmaruj 2 krawędzie owijki lekko wodą.
Umieść 1/2 zaokrąglonej łyżeczki mieszanki wieprzowej na środku opakowania. Fold over, uszczelnij krawędzie i kształt według potrzeb. Ustaw na patelni z prześcieradłem i przykryj wilgotną szmatką. Powtarzaj procedurę, aż wszystkie nadzienie zniknie.
Podgrzej 12-calową patelnię saute na średnim ogniu.
Posmaruj olejem roślinnym raz na gorąco.
Dodaj 8 do 10 garnków na raz na patelnię i gotuj przez 2 minuty, bez dotykania. Gdy miną 2 minuty, delikatnie dodaj 1/3 szklanki wywaru z kurczaka na patelnię, zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj i gotuj przez kolejne 2 minuty.
Wyjąć wontony na żaroodporny talerz i wstawić do ciepłego piekarnika. Wyczyść patelnię między partiami, wlewając wodę i pozwalając na rozpalenie patelni. Powtarzaj, aż wszystkie wontony zostaną ugotowane.